Black Angus rundvlees
Van oudsher is het Angusras één van de beste vlees soorten die er op de wereld te koop zijn. Het Ierse O’Sullivan Black Angus is een selectie van de speciale Black Angus runderen. Het malse vlees heeft een mooie dieprode kleur, lichte natuurlijke vetdooradering en een fijne structuur. De runderen van het vroegrijpe vleestype Black Angus staan het grootste deel van het jaar in de wei. Hier grazen ze op uitgestrekte landerijen met heerlijk sappig gras. Door die bewegingsvrijheid verdeelt het vet zich mooi door het vlees. Deze natuurlijke marmering zorgt voor veel sap en smaak. Iers rundvlees is vlees met volop karakter.
Simmentaler rundvlees
De Simmentaler is een ras welke leeft in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. Deze dieren kunnen vrij grazen in de alpen weides en hebben veel loopvrijheid. Het vlees heeft een lichte vetmarmering maar een zeer goede smaak en sappige structuur.
Dry Aged rundvlees
Het Dry aged vlees wordt onze speciale omstandigheden minimaal 21 dagen gerijpt, hierdoor wordt het vlees malser en wordt de smaak nog intenser! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.
Dit rundvlees wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!